Om Jysk Auktionshus

Vi er et af Danmarks absolut billigste og mest alsidige auktionshuse. Vi påtager os alle former for auktioner og går seriøst til sagen uanset opgavens størrelse. Vores erfaringer spænder over en bred vifte af auktioner. Vi ved, at vores største aktiv, er vores købere og sælgere og vi sætter derfor service i højsædet. 

• Udrykkerauktion: Vi afholder onlineauktioner hos vores kunder, hvis det viser sig, at være det mest praktiske for alle parter. Og vi kan også holde en hos dig.
• Flytteauktion: Vi kan håndterer flytteauktioner af enhver art. Når vi rykker ind sparer virksomheden udgifter til flyttefolk og tjener samtidigt penge på effekter, der ikke længere skal bruges.
• Konkursauktion: Vi afholder auktioner for advokater, banker og finansieringsselskaber. Vi kan afholde auktionen på stedet eller flytte effekterne til vores lokaler.
• Specialauktion: Auktioner med et særligt tema, eller auktioner, hvor varerne er af høj værdi, har særlig historisk værdi eller er sjældne.
 Ophørsauktion: Auktioner over overskudsmateriel, ophørte firmaer eller afdelinger af firmaer o.lign. Auktionen kan afholdes ved virksomheden eller i Jysk Auktionshus lokaler.

Hos Jysk Auktionshus er vi meget lydhører over alle former for tanker og ideer. Skriv til os, så tager vi en snak om netop din tanke, ide eller situation.

 

Jysk Auktionshus indehaves af Martin Olesen, og er beliggende i Åbyhøj ved Århus. 

Vi kan kontaktes dagligt på enten tlf 24663399 eller på [email protected]

Jysk Auktionshus ApS
Elkjærvej 8
(GPS adresse: Sylbækvej 13)
8230 Åbyhøj